Aktiviteter, Årshjul og Månedsplaner

 

Månedsplan september 2023

Årshjul billede

Handleplaner for KUH 2022

Ture og Kolonier


Vi er på mange ture og kolonier i løbet af året. 
Vi har hvert år en sommer koloni. Sidste gang var vi 120 afsted på kolonien, og det var super hyggeligt.
Vi tager i efterårsferien på Kanotur, og i vinterferien på skitur til Branäs i Sverige

Vi deltager hvert år i mange turneringer, bl.a. fodbold, Fritter cup, billard, FIFA, Just Dance og BMX

BMX
Masser af motion, og hygge. I sommerhalvåret tager vi afsted en til to gange om ugen

Ridning
Vi tager til Ridning i Vestskovens Rideklub, Magrethelunden 3. to gange om ugen. Gode kammerater og masser af gode oplevelser.

Musik
I musikrummet er der fart på, stort set hele tiden. Alle er velkomne når der øves, spilles og synges på alle niveauer. Computermusik, Sang (alt fra Rap til stille ballader), Karaoke. Vi skriver selv sange og melodier, Vi optager CD'ere og meget mere.

Krearummet
I krearummet, får vi os nogle rigtig gode snakke mens vi laver mange forskellige ting. Tegning og maling, Decoupage, Glasmaling, Porselænsmaling, Farve på tøj, kasketter, poser o.s.v. Silke maling / tryk, Perlesyning, Male på bakker, æsker, kasser og Syning.

I Stuen
Spiler vi mange forskellige kort & brætspil, Billard og Bordtennis, vi hygger, og ser på stor fladskærm til spilkonsol eller fælles TV- og ser fredagsfilm om vinteren. Vi spiller FIFA, Just Dance etc.Vi har fast eftermiddagspause fra kl. 15. 30 -15.45 Her serveres frugt, grønt og engang imellem kage. I pausen kan du komme med forslag til hvad vi kan lave I klubben og lytte til dine kammerater og få at vide hvad der sker, og om ture og meget andet...

Computerrummet
Vi spiller mange forskellige spil, bl.a. Minecraft, LOL, Fort Nite, WOW, Moviestar Planet, Roblox. Vi spiller altid sammen med andre, så vi har det sjovt.

Kaniner
I kaninhuset har vi pt. 24 kaniner og dem kan du være med til at passe og nusse. Herude har vi det superhyggeligt, med en rar atmosfære. Vi har det sjovt sammen med kaninerne og gode snakke indbyrdes om alt mellem himmel og jord, desuden har vi kanin springkonkurrencer i løbet af året, som vi træner op til. Herude kan du være uanset om du ejer en kanin, er hjælper, eller blot vil passe en kanin for en dag.

I haven
Vi har en stor kunstgræsbane, som vi altid er ude og spille eller lege på. Fodbold, stikbold, diamantjagt, høvdingebold, volley og tennis. Vi kan bruge banen hele året, og der er altid mange ude og spille, så her lærer du en masse kammerater at kende. Vi har også en Hockey og Basket bane, et bål hus hvor vi tit laver snobrød om sommeren, og meget meget mere....

I køkkenet
Her kan du hjælpe til med at bage og lave mad til pausen. Og en gang i mellem, kan du bage til dig selv, og lave bolcher.

I Rolespilsrummet
Hygger og u hygger vi med mange bræt rollespil Bl.a. Dungeon & Dragons. Om sommeren laver vi live rollespilsvåben og tager ned på "Bjerget" og spiller. Vi har det altid sjovt, og vi lærer hinanden godt at kende.